Cornilleau tafeltennis kopen

De tafeltennis tafel voor jong en oud kopen

Niks zo leuk om je te ontspannen als een potje tafeltennis. Je kan het samen met je kinderen spelen of het kan als leuke afleiding dienen op het werk. Iedereen kan het en je kan het zelfs alleen spelen om je tafeltenniskwaliteiten te verbeteren. Met een Cornilleau tafeltennistafel ben je bovendien zeker van een kwaliteitsvol product. Door hun jarenlange ervaring en continue vernieuwen, behoort Cornilleau tot de absolute wereldtop met alles wat te maken heeft met tennistafelgebeuren.


Binnen- of buiten tennistafels, voor elk wat wils

Het verschil tussen de tafels om binnenskamers tafeltennis op te spelen, voor indoor gebruik zeg maar, en deze voor outdoor zit hem in het materiaal van de tafels. Je kan op de indoormodellen wel buiten spelen, maar ze zijn niet zo goed bestand tegen vocht en andere slechte weersomstandigheden. Je merkt ook onmiddellijk aan het uitzicht van een outdoor tafel dat hij robuuster is en dus beter tegen de natuurelementen kan. Met zijn speciale laag tegen UV stralen is het tafelblad tevens beschermd tegen verkleuring en bovendien zorgt het bij felle zonneschijn dat de tafel niet gaat reflecteren voor een optimaal spelcomfort.

Continu vernieuwen en optimaliseren

Je merkt aan de details bij elke Cornilleau tafeltennistafel dat er goed is nagedacht over allerhande zaken. Zo is er de praktische bal- en batshouders gemaakt uit robuust materiaal, elke tafel is eenvoudig en veilig in- en uit te klappen, makkelijk verrijdbaar in opvouwstand en kan je bovendien opbergen in een compact ruimte, alle tafels staan stabiel, zelfs de outdoormodellen op gras, de wielen zorgen voor comfortabel heen- en weer vervoer en met de handige transporthandgreep heb je zelfs een hulpmiddel om deze zonder problemen op trappen of andere oneffenheden te heffen.

Elke sportvereniging zweert bij Cornilleau

Alle Cornilleau tafeltennistafels beschikken over het ITTF keurmerk waardoor ze ingezet kunnen worden bij officiële tafeltenniswedstrijden en dat gebeurt ook. Als sportvereniging ga je steeds op zoek naar het beste materiaal tegen de beste prijs. Een goede investering vind je bij deze tafels met een lange levensduur en hoge kwaliteit. Ook rolstoelgebruikers ontdekken alle gemak bij het spelen op een Cornilleau tennistafel. Door de vernieuwingen die je bij alle Cornilleau tennistafels vindt, heb je aan hem een goede en betrouwbare partner voor intensief gebruik. Je krijgt hoogtechnologische tennistafels die zorgen voor eindeloos spelplezier en spannende matchen.