Officieel is het al lente maar de warmere dagen laten toch nog even op zich wachten. Wij bij Voetbaltafelwinkel.nl  zijn in ieder geval wel helemaal bezig met de warme maanden waarbij ons assortiment opbloeit en wordt uitgebreid ! Onlangs hebben wij de website compleet vernieuwd van de buitenkant en daarbij hoort dan natuurlijk ook de inhoud. Het assortiment zal opgevuld worden met nieuwe tafeltennistafels en accesoires (o.a. batjes balletjes). Onderstaand een kort overzicht met de nieuwste tafels & aanbiedingen: 

 

Heemskerk Midi tafel in hoes, incl. net & bats

Een handige tafeltennistafel voor recreatief gebruik. Het groende speelveld is omrand met aluminium. De tafel wordt geleverd inclusief net, 2 batjes en 2 balletjes en een mooie tas voor veilig transport en oplag.Een fijne tafel die snel en eenvoudig op te zetten is. Daarbij is de tafel goed vlak te stellen door de verstelbare middenpoot. Opvouwbaar in het midden.

 

Heemskerk Rol Compact 1800 *AANBIEDING*:

Originele Heemskerk tafeltennistafel geschikt voor beginners en gevorderden, uitgevoerd in degelijk compact inklapbaar model.Veiligheidssysteem voorkomt beknelling van personen tussen de bladen (metalen hendel/vergrendelsysteem). Tafel is voorzien van verrijdbaar zwart metalen onderstel (4 x dubbele wieltjes) en is te gebruiken in zelftrainstand.

 

Heemskerk Rol Compact 2000 Buiten:

Heemskerk tafeltennistafel geschikt voor beginners en gevorderden.De metalen randlijst (50 mm) en bat- en balhouders aan weerszijden zorgen voor optimale stabiliteit van de tafel.Veiligheidssysteem voorkomt beknelling van personen tussen de bladen (roterend vergrendelsysteem). Verder is de tafel is voorzien van verrijdbaar metalen onderstel en is te gebruiken in zelftrainstand. Netpostcombinatie inbegrepen (kan bij opbergen blijven zitten).

 

Heemskerk 3 STER:

Originele Heemskerk tafeltennistafel. Zoals de 2 STER tafeltennistafel, maar dan zwaarder uitgevoerd met een 19 mm blad. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De randlijst (47mm) en het houten (inklapbaar) onderstel zijn met de hand vervaardigd en maken deze tafel van hoogwaardige kwaliteit. Tafel is per bladhelft verrolbaar door de wieltjes in de randlijst aan de netzijde.Tafeltennistafel is geschikt voor rolstoelgebruikers ! 

 
 
Smash Limited Outdoor:
Een prachtige vormgegeven tafeltennistafel voor indoor en outdoor gebruik. Ook geschikt voor het solospelen ! De tafel is uitgerust met een 4 mm dik MDF blad, op wedstrijdformaat, met een superstrak antracietgrijs design. Daarnaast is de tafel verrijdbaar, inklapbaar en voorzien van bal- bathouder en netset.
 
Smash Limited Indoor:
Een prachtige vormgegeven tafeltenistafel voor indoor gebruik. Ook geschikt voor het solospelen ! De tafel is uitgerust met een 18 mm dik MDF blad, op wedstrijdformaat, met een superstrak antracietgrijs design. Daarnaast is de tafel verrijdbaar, inklapbaar en voorzien van bal- bathouder en netset.

 

Bekijk snel onze tafeltennistafels en vind uw product in ons uitgebreid/ vernieuwd assortiment. Nog net zo makkelijk online te bestellen en alles wat u koopt wordt nog steeds door ons netjes thuis bezorgd !