Heemskerk Sport Tafeltennis kopen

Heemskerk Sport

Heemskerk Sport is opgericht door de gebroeders Heemskerk die fanatieke ex-tafeltennis kampioenen waren. Het bedrijf is in 1962 opgericht en sindsdien is de productie van tafeltennistafels explosief gestegen. Vroeger vervaardigden deze broers boten maar sinds de tafeltennisvereniging "De Treffers" interesse kregen in handgemaakte tafels is het bedrijf zienderogen gegroeid.

Heemskerk tennistafels maken niet alleen deze tafels maar ook o.a. biljarttafels, voetbaltafels en airhockeytafels. 
Ze zijn gespecialiseerd in het maken van dit soort speltafels.
Er wordt uitmuntende kwaliteit geleverd en tijdens de ressecie in de jaren'70 hebben ze zich staande weten te houden door steeds kwaliteitsproducten te leveren.

De botenbouwers werden experts in het maken van tafeltennistafels. In meer dan 40 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een van de beste in Nederland. Ondanks de concurrentie vanuit het buitenland hebben ze zichzelf wel degelijk op de kaart gezet met hun goede producten. 

Heemskerk Sport werd in 1990 overgenomen door de familie Schakenbos. 

Modellen tafeltennistafels

Heemskerk tennistafels onderscheiden zich door hun solide en sterke bouw van de tafels. De Nederlandse Tafeltennisbond heeft de tafeltennistafels goedgekeurd. Zij voldoen aan de geldende normen.
Dit merk is geliefd binnen de tafeltenniswereld.

Indoor-tafeltennistafels

Heemskerk tennistafels heeft een uitgebreide keuze indoor-tafels.

De Midi tafeltennistafel is een goed betaalbare tafel voor binnen. Deze tafel is voor recreatief gebruik en prettig geprijsd.
De tafel weegt 17 kilo en wordt geleverd in een handzame koffer.

Nog een indoor-tafel is de tafeltennistafel HK rol Compact 2200. Is geschikt voor gebruik in een school of instelling. Deze tafel heeft een dik blad wat inklapbaar is. Echt een mooie tafel wanneer je regelmatig aan tafeltennis doet in de recreatieve sfeer.

Voor in-door heeft Heemskerk ook kartonnen tafels te koop. Voor nog geen 80 euro heb je al een tafeltennistafel die snel opgezet en weer opgeruimd kan worden. Handig voor in de woonkamer en op kantoor.

Outdoor-tafeltennistafels

Een hele mooie en aparte tafeltennistafel is de ronde tafel waar je met meerder mensen aan kunt spelen. Deze tennistafel is van beton dus kan tegen weer en wind.
Een robuuste ronde tennistafel met onbewerkt rond blad met een doorsnede van 2.60 cm. Prachtig object om in je tuin te plaatsen.

Professionele tafeltennistafel

De professionele tafeltennistafel van Heemskerk heeft een groene maar ze zijn er ook in een blauwe kleur. De professional zal hier heerlijk op kunnen spelen.
De tafel heeft een blad met een dikte van 19 mm. Het onderstel is met de hand gemaakt wat duidt op kwaliteit. De tafel is verrijdbaar en ook geschikt voor rolstoelspelers.

Voor meer informatie over de Heemskerk tafeltennistafels klik je hier.